Meille töihin

Pihasiistiksi tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden toteuttaa itseään ja kehittää osaamistaan. Toimivassa työyhteisössä kunnioitamme toisiamme ja huolehdimme työturvallisuudesta. Huippu tiimissä työskentely on kivaa ja se näkyy työn jäljessä sekä asiakaspalautteissa.

Työskentelemme arvojemme mukaan. Turvallisuus huomioiden, toisiamme ja asiakkaita kunnioittaen. Olemme rehellisiä työyhteisön sisällä sekä asiakkaille. Työskentelemme yhdessä kohti yhteisiä tavoitteita.

ryhmäkuvassa useita työvaatteissa olevia henkilöitä rivissä työkoneiden edessä

Aina on kiva päivä tulla töihin – satoi tai paistoi!

Pihasiistiksi tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden toteuttaa itseään ja kehittää osaamistaan. Toimivassa työyhteisössä kunnioitetaan toisia ja huolehditaan työturvallisuudesta. Katso Heikin ajatuksia työskentelystä Pihasiistiksi tiimissä.

Helokivi Group tarjoaa monipuolisesti mahdollisuuksia kehittyä omalla työuralla.

Helokivi Group työnantajana

Helokivi Groupissa työskentelee yli 100 oman alansa ammattilaista. Tarjoamme työntekijöillemme töitä ympäri vuoden ja työsuhde-etuna kattavan työterveyshuollon.

Työntekijöiden on mahdollista kehittyä urallaan ja vaihtaa toimenkuvaa myös Groupin yritysten välillä.

Jätä avoin hakemus

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Max. tiedoston koko: 512 MB.

Vaikka emme aktiivisesti etsisi työntekijöitä, mutta ala kiinnostaa ja haluaisit olla osa Pihasiistiksi tiimiä, ota rohkeasti yhteyttä.

Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden toteuttaa itseään ja kehittää osaamistaan. Otamme myös opiskelijoita työharjoitteluun.

Helokivi Group tarjoaa monipuolisesti uramahdollisuuksia.

Soita tai laita sähköpostia

Joni Puoliväli

Toimitusjohtaja

050 353 8471

joni.puolivali@pihasiistiksi.fi