Viherrakentaminen

Tarjoamme laajat viherrakentamisen palvelut suunnittelusta toteutukseen kaupungeille ja kunnille, taloyhtiöille ja myös yksityispihoille. Pihasiistiksi asiantuntevat puutarha-alan ammattilaiset toteuttavat kokonaisvaltaiset urakat laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa.

Puutarhurimme ja pihasuunnittelun asiantuntijamme auttavat suunnitelman teossa tai tekevät suunnitelman valmiiksi toiveiden mukaan. Saat ehdotuksen pohjatöistä aina istutettavien kasvien hoitosuunnitelmaan ja tarvittaessa toteutamme urakan avaimet käteen -periaatteella. Käytössäsi ovat alan parhaat ammattilaiset, Pihasiistiksi kivimiehet, puutarhurit ja maanrakentajat.

Pihasiistiksi tuotevalikoimaan kuuluu siirtonurmet ja kuntta, kivipihojen sekä erilaisten puurakenteiden kuten terassien ja pergoloiden rakentaminen. Asennamme yhteistyökumppaneidemme kautta saatavat lasten kiipeily- ja leikkitelineet sekä muut piha-alueiden kiinteät elementit.

iso kivi kukkaistutuksessa
työmies tekemässä pihakiveystä
Siirtonurmi ja sadetin

Tutustu myös

Tilaa helposti verkkokaupasta

Pihasiistiksi tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja tuotteita, joiden avulla tehdään pihaunelmista totta. Maa-ainekset suursäkeissä ja vaihtolavat suoraan pihaan toimitettuna.