Taloyhtiöt ja kiinteistöhuolto

Siistit ja hyväkuntoiset piha-alueet lisäävät kiinteistön arvoa ja asumisen viihtyvyyttä. Pihasiistiksi toteuttaa taloyhtiöiden pihahankkeet sujuvasti aikataulussa ja ammattitaidolla.

Tarjoamme taloyhtiöille palvelut suunnittelusta toteutukseen ja myös kiinteistön piha-alueiden huoltoon ja ylläpitoon. Pihasiistiksi tarjoaa kattavat kokonaisurakat sekä pienemmät yksittäiset toimenpiteet.

Voit tilata verkkokaupastamme vaihtolavat pihatalkoisiin ja samalla toimitamme tarvittavat materiaalit kuten kuorikatteet, istutusmullat, sepelit ja hiekkalaatikoiden uudet hiekat. Kuljetamme pois vanhat materiaalit ja kierrätämme jätteet vastuullisesti.

Toimitukset onnistuvat haastaviinkin kohteisiin ja aina sovitussa aikataulussa. Yhdellä kertaa voimme toimittaa tuotteet useampaan kiinteistöön.

rinneistutus missä kiviä, kuorikatetta ja havuja

Pihojen korjausprojekteissa osapuolten joustavuutta ja muutoskykyä mitataan usein läpi hankkeen. Pihasiistiksi tekijöillä on aktiivinen työote. Muutostarpeista informoidaan selkeästi ja tehdään toimivia korjausehdotuksia. Yhteistyö asiantuntevan ja aktiivisen urakoitsijan kanssa helpotti omaa työtäni merkittävästi.

Jarkko Heikkinen-Lindberg
Rakennuttaja ja tekninen valvoja, Piha- ja puistosuunnittelu Pirttijärvi Oy
Työmies tekemässä pihakiveystä

Palvelumme taloyhtiöille

Istutukset puutarhassa

Pihasiistiksi toteuttaa myös

  • pihavalaistukset
  • sähköautojen latauspisteet
  • leikkialueet ja muut yhteiset piha-alueet
  • jätteiden kierrätyspisteet
  • vihersuunnittelun
  • huoltosopimukset

Tutustu toteutuksiin ja palveluihimme taloyhtiöille

Tilaa helposti verkkokaupasta

Pihasiistiksi tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja tuotteita, joiden avulla tehdään pihaunelmista totta. Maa-ainekset suursäkeissä ja vaihtolavat suoraan pihaan toimitettuna.