Pihasiistiksi.fi

Laitetaan pihat siistiksi! Toimitamme vaihtolavat, suursäkit ja rakennamme pihasi. Pihasiistiksi.fi on Kuljetusliike Helokiven vuonna 2020 perustama viherrakentamisen, ylläpidon ja materiaalitoimitusten liiketoiminta. Ammattilaisemme rakentavat pihasi kiveykset ja puurakenteet, asentavat ulkovarusteet ja leikkivälineet sekä auttavat sinua pihan hoito- ja rakennussuunnitelmissa.

  • Toimitamme kuorikatetta, multaa ja erilaisia kiviaineksia yksityisasiakkaiden tarpeisiin. Laita laskuriin pinta-ala ja materiaalin tarvittava paksuus, sekä postinumero. Laskuri antaa toimitettavan materiaalin määrän ja kokonaishinnan materiaalille toimitettuna.
  • Vaihtolava pihaan tai risukasa pois tontilta-> pyydä tarjous.
  • Istutusalue, nurmikon perustaminen, pihakiveys tai koko pihan saneeraus-> pyydä tarjous.
  • Kuorikate ja multa suursäkeissä talkoisiin. Tyhjiin säkkeihin voitte lajitella talkoojätteet ja risujätteet voidaan hakea kasalta samaan kuormaan. Helppoa ja kustannustehokasta, ota yhteyttä niin helpotamme arkeasi.
  • Leikkialueen uusiminen tai saneeraus, aina ei tarvitse hankkia uusia välineitä vaan osa voidaan myös kunnostaa. Katsotaan yhdessä järkevin ratkaisu, ota yhteyttä
  • Pihan pintavedet kaataa kohti talon sokkelia tai pihakoivu olisi aiheellista kaataa, ota yhteyttä niin kartoitetaan tilanne.
  • Onko aika vaihtaa tai lisätä hiekkalaatikkoon hiekka? Hiekka suursäkissä tai kahmaripalveluna. Katso tarjous ajankohtaista -sivulta.
  • Joustavat aikataulut ja ammattitaitoinen henkilökunta. Tuotamme laadukkaita viherrakentamisen palveluita Päijät-Hämeessä, Kanta-Hämeessä, Kymenlaaksossa ja Uudenmaan pohjoisella alueella.
  • Laita tarjouspyyntö tulemaan info@pihasiistiksi.fi

Näin toimimme

1.

Tilaa tuotteet verkkokaupassa ja valitse maksuvaihtoehto

2.

Merkitse jättöpaikka

3.

Toimitus sovitusti 1-5 arkipäivän kuluessa

Ajankohtaista

Hiekkalaatikkoon hiekkaa

Lapset tarvitsee rakennusmateriaaleja leikkeihin. Talven jälkeen on oikea aika lisätä tai vaihtaa hiekkalaatikon hiekka.

Uusi lipputanko pihaan

Kevään ja kesän juhlat lähestyy! Tilaa uusi lipputanko asennettuna pihaasi

Vaihtolava kevään talkoisiin

Vaihtolava pihaan ja kevään talkoot onnistuu takuu varmasti! Vaihtolavalle voimme pakata suursäkkejä, materiaalit löytyy