Pihasiistiksi Suomi Oy vahvisti asemaansa ostamalla Vihervarikko Oy:n

”Viheralueiden ylläpidolla tuetaan vastuullista viherrakentamista”

Pihasiistiksi Suomi Oy on laajentanut toimintaansa ostamalla Vihervarikko Oy:n koko osakekannan. Kauppa allekirjoitettiin 21. joulukuuta 2023. Vihervarikko Oy jatkaa toimintaansa samalla nimellä ja Y-tunnuksella. Yrityskaupan myötä Vihervarikko Oy:n toimitusjohtajaksi on nimetty Joni Puoliväli.

Vuonna 2000 perustettu Vihervarikko Oy on erikoistunut viheralueiden ylläpitoon Etelä-Suomen alueella ja sillä on toimipisteet Lahdessa ja Vantaalla. Vihervarikko Oy:n tarjoamat palvelut täydentävät Pihasiistiksi Suomi Oy:n nykyistä tarjontaa, luoden asiakkaille entistä kattavamman palveluvalikoiman.

”Toimintamme ja palveluidemme laajentaminen Vihervarikon asiantuntijoiden osaamisella mahdollistaa entistä kattavamman palveluvalikoima tarjoamisen asiakkaillemme – aina rakentamisesta ylläpitoon”, kertoo myös Pihasiistiksi Suomi Oy:n toimitusjohtaja Joni Puoliväli.

Vihervarikolla on 10 vakituista työntekijää ja kesäisin työntekijämäärä kasvaa 40 kausityöntekijällä. Vihervarikon työntekijät vahvistavat asiakkaille tarjolla olevaa asiantuntemusta ja palvelukykyä. Lisätietoja Vihervarikosta löytyy yrityksen verkkosivuilta: vihervarikko.com.

”Asiakkaamme toivovat entistä enemmän ohjeita sekä konkreettista apua rakentamiemme piha-alueiden hoitoon ja ylläpitoon. On ollut ilo huomata, että asiakkaat haluavat myös ylläpitää tehtyjä muutoksia”, Puoliväli kertoo ylläpidon merkityksestä vastuullisuustekona.

Pihasiistiksi tarjoaa asiakkailleen pihojen ylläpitopalveluita, joiden puitteissa asiantunteva puutarhuri vastaa rakentamisvaiheessa tehdyn hoitosuunnitelman toteuttamisesta. Yrityskaupan myötä ylläpitopalveluita voidaan tarjota entistä kattavammin.

Pihasiistiksi Suomi Oy on osa lahtelaista Helokivi Groupia. Nyt toteutunut yrityskauppa on osa Helokivi Groupin strategiaa laajentaa ja monipuolistaa palvelutarjontaansa viherrakentamisen ja ylläpidon osa-alueilla. Helokivi Group työllistää Päijät-Hämeessä ja Uudellamaalla yli 100 oman alansa ammattilaista ympärivuotisesti.

Lisätietoja yrityskaupasta antavat:

Joni Puoliväli
toimitusjohtaja
Pihasiistiksi Suomi Oy ja Vihervarikko Oy
p. 050 353 8471
joni.puolivali@pihasiistiksi.fi

Joni Helokivi
toimitusjohtaja
Helokivi Group
p. 010 281 1101
joni.helokivi@helokivi.fi

Pihasiistiksi Suomi Oy on vuonna 2021 perustettu viherrakentamisen luotettava ja vastuullinen kumppani Etelä-Suomessa. Yritys tarjoaa palvelut piha-alueet suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Helokivi Group on merkittävä kotimainen vuonna 1979 perustettu kuljetusalan sekä maarakentamisen ja viherrakentamisen toimija. Helokivi Groupin yritysten palveluihin kuuluvat vaarallisten aineiden ja palavien nesteiden kuljetukset sekä maanrakennus ja viherrakentaminen.