Syyskampanjasta tuotteet pihaprojekteihin

Verkkokaupasta tuotteita alennuksella loppuvuoden ajan

Valmistaudu talven tuloon tai tilaa valmiiksi tuotteet ensi kevään projektia varten. Verkkokaupastamme löydät laadukkaat tuotteet, joilla teet pihastasi viihtyisän, kauniin ja toimivan.

Loppuvuoden 2023 ajan tarjoamme valikoiman erilaisia tuotteita syysalennuksella:

  • Suursäkkituotteet -10%
  • Betonikivet -10%
  • Vaihtolavat Päijät-Hämeen alueella -25%
  • Risujen nouto alk. 149,00€

Tutustu laajan valikoimaan piharakentamisen ja puutarhaprojektien laadukkaita tuotteita ja tilaa alennettuun hintaan koko loppuvuoden ajan.

Suursäkkituotteet -10%

Suursäkeissä mm. sepeliä, kivituhkaa, leikkihiekkaa, kuorikatetta ja erilaisia multatuotteita. Tee pihastasi viihtyisä, kaunis ja toimiva suursäkkituotteiden avulla. Tilaa helposti verkosta suoraan kotiovellesi

Betonikivet -10%

Valikoimastamme löydät monipuoliset betonikivet, joilla luot kaunista ja kestävää pintaa pihaan. Laadukkailla Bender-kivituotteilla rakennat kulkuväylät, muurit, portaat, istutusalueet ja rajaukset.

Vaihtolavat -25%

Tilaa vaihtolavat remontteihin ja talkoisiin Päijät-Hämeen alueella. Toimitamme lavan pihaan ja käsittelemme jätteet puolestasi. Jätemaksun laskutus jätelajeittain erikseen.

Käytä ostaessasi kampanjakoodia: LAVA25

vaihtolava

Risujen nouto alk. 149€

Syksy on hyvää aikaa siistiä pihaa ja karsia kasvustoa. Tilaa risujen noutopalvelumme ja pidä pihasi siistinä ja turvallisena. Haemme risut suoraan kotipihastasi Päijät-Hämeen alueella.

Kysy lisää ja varaa nouto info@helokivi.fi tai soittamalla Harri Tontti 0408649500

Hyödynnä syystarjoukset ja tilaa nyt

Nyt on oiva tilaisuus hankkia tarvitsemasi materiaalit ja palvelut edulliseen hintaan. Toimi nopeasti, sillä tuotteita on rajoitettu erä.