Kivipihalta materiaalit ja ideat oman pihan muutostöihin

Kivipiha tarjoaa kattavan valikoiman pihakiviä sekä Pihasiistiksi verkkokaupan suursäkkituotteita kuten kivituhkaa, sepeliä, multaa ja kuorikatetta. Kivipihalta haet myös ideat ja viherrakentamisen ammattilaisten vinkit onnistuneisiin pihan muutostöihin.  

”Avasimme Kivipihan kesällä 2022 Villähteelle Lahteen. Olemme tehneet pitkään yhteistyötä Bendersin kanssa ja käyttäneet heidän laadukkaita pihakiviä viherrakennuskohteissamme. Kivipihalla saamme tuotteet hienosti esille ja asiakkaat pääsevät tutustumaan tuotteisiin”, kertoo Pihasiistiksi Suomi Oy:n toimitusjohtaja Joni Puoliväli ja tarkentaa kaikkien Kivipihan tuotteiden ja palveluiden löytyvän myös Pihasiistiksi verkkokaupasta.

”Kivipihalta asiakkaat voivat helposti myös noutaa omalla peräkärryllä pienempiä määriä suursäkkituotteitamme kuten sepeliä, kivituhkaa, lasten hiekkalaatikkohiekkaa, multaa ja suosittua kuorikatetta.”

Joni Puoliväli, toimitusjohtaja

Kauniit ja kestävät pihakivet

Kivipihalta löytyy monipuolinen valikoima Bendersin pihakiviä, kuten betonilaatat, reunakivet, muurikivet, porraskivet ja koristekivet. Kaikissa kivissä on kaunis, kulutusta hyvin kestävä ja vettä hylkivä pinta, jolloin kivi ei ole niin altis levän ja sammaleen kasvulle.

”Olemme valinneet tuotteet niin, että niitä on helppo yhdistellä keskenään ja rakentaa näyttäviä kokonaisuuksia. Kivipihan valikoimasta löytyy suosituimmat värivaihtoehdot ja meillä käytännön työssä parhaaksi todetut mallit”, kertoo Joni.

Kivipihalta asiakkaat saavat aina asiantuntijoiden vinkit tuotevalintoihin ja ohjeet asennukseen. Pihasiistiksi tarjoaa myös monipuolisesti piha- ja viherrakentamisen palveluita niin yksityispihoihin kuin taloyhtiöille ja kuntasektorille.

TOP5 vinkkiä pihasuunnitteluun

Tässä vielä Pihasiistiksi asiantuntijoiden vinkkejä pihasuunnitteluun.

  1. Aloita suunnittelu ajoissa. Uuden omakotitalon pihaa kannattaa alkaa suunnittelemaan, kun tonttia aletaan raivaamaan.
  2. Suunnittele piha vastaamaan talon tyyliä. Ideoita ja inspiraatiota voi kerätä verkosta, lehdistä tai vaikka omasta naapurustosta.
  3. Varaa sopiva budjetti. Omakotitalon pihan suunnitteluun ja toteutukseen tulisi varata noin 10 % talon arvosta.
  4. Mieti, kuinka paljon olet valmis käyttämään pihan hoitamiseen ja valitse pintamateriaalit sen mukaan.
  5. Kaikkea ei tarvitse tehdä heti valmiiksi. Hyvä suunnitelma tukee elinkaariajattelua ja pihaa voidaan kehittää vuosien edetessä.

BONUS! Hyödynnä asiantuntijoita.

Pihasuunnittelija osaa auttaa monessa ja hyvän suunnittelijan palkkaaminen on panos, joka maksaa itsensä takaisin. Piha- ja viherrakentamisen ammattilaisten hyödyntäminen auttaa rakentamaan turvallisen ja pitkäikäisen pihan.

puutarhurin työvaatteissa nurmikolla tekemässä istutuksia
omakotitalon sisääntulo, kiviportaat, luonnon kiviä ja asfalttia
Kivimies asentamassa kiveystä